De ene dag heb je zin in comfort food, de volgende dag eerder in een Belgische klassieker. Of heb je alleen maar tijd voor een simpel & snel gerecht? Sandra Bekkari heeft voor jou de oplossing! In samenwerking met Foodbag verzamelt ze in de reeks ‘Smakelijk’ nooit eerder verschenen recepten in een smakelijke reeks van 5 frisse kookboeken. Uiteraard allemaal in haar bekende gezonde stijl!

VANAF 9 JUNI, VIJF WEKEN LANG BIJ STORY VOOR SLECHTS €5,50 PER BOEK

Hoe haal je deze boeken in huis?

Ik ben abonnee
Ik ben geen abonnee
  • Ontvang het volledige pakket voor maar €22
  • 1 boek gratis!
  • Kosteloos thuisgeleverd

Lees er alles over in je abonneebrief van 9 juni

  • €5,50 per boek
  • 5 weken lang

Vanaf 9 juni elke week bij je Story

Ontdek hier onze boeken

9 juni | Simpel & snel

Simpel & snel

Geen tijd hebben om gezond te koken mag niet langer een excuus zijn. Want geef toe: gezond koken duurt eigenlijk nét zo lang als ongezond koken. Bovendien kun je met heel weinig tijd ook heel grootse dingen doen. Zeker in de Sana-keuken, waar pure en lichte ingrediënten de hoofdrol spelen. Sandra Bekkari zweert bij een goede voorbereiding en bundelt snelle en eenvoudige, maar supersmaakvolle,voedzame recepten voor elke dag.

Gezond eten goed gevoel

16 juni | Belgische klassiekers

Belgische klassiekers

Ons culinair erfgoed hoort bij de beste van de wereld. Denk maar aan onze lekkere Noordzeevis, onze asperges, witloof of onze verrukkelijke seizoensgroenten en - fruit. Elke dag zetten tienduizenden gepassioneerde land- en tuinbouwers, veetelers, bakkers, slagers, kaasmakers en vishandelaars hun beste beentje voor, om al dat lekkers tot bij ons te krijgen.

Gezond eten goed gevoel

23 juni | Wereldkeuken

Wereldkeuken

De wereld is een dorp geworden, hoor je vaak. En ja: dat klopt in elk geval voor hoe en wat we eten. Misschien deed ook jij inspiratie op tijdens een heerlijke reis? Of roep je graag dat vakantiegevoel op met een grote, geurige pot spaghetti puttanesca. Of misschien ben je ook zo’n fan van de Koreaanse, Thaise en Vietnamese keukens? Sandra Bekkari neemt je mee op wereldreis en ze houdt rekening met drukke agenda’s, kinderen aan tafel en metnieuwe, misschien nog onbekende smaken.

Gezond eten goed gevoel

30 juni | Seizoenstoppers

Seizoenstoppers

Koken op het ritme van de seizoenen is voor Sandra Bekkari één van de geheimen van haar gezonde en lekkere keuken. Wat ‘van het seizoen’ is, is ook het voordeligst in aankoop en bevat optimaal veel vitamines en smaak. Deze recepten zetten je aan om meer volgens de 4 seizoenen te eten.

Gezond eten goed gevoel

7 juli | Comfortfood

Comfortfood

Als je aan comfortfood denkt, denk je misschien niet meteen aan een gezonde keuken. Sandra Bekkari bewijst met dit inspirerende boekje dat je zelfs van het ultieme comfortfood zoals een smeuïge puree of ‘stoemp’, of van gegratineerde ovenschotels met een korstje van gesmolten kaas een gezonde – of op z’n minst een gezondere – versie kan maken. Stuk voor stuk gerechten die zorgen voor een warm gevoel!

Gezond eten goed gevoel