Er valt verdacht veel te lezen deze zomer!

Story heeft voor jou 8 toppers verzameld van misdaadauteur Toni COPPERS. Zijn thrillers zijn veelvuldig bekroond met de Hercule Poirot-juryprijs en meerdere publieksprijzen, waaronder de VRT LangZullenWeLezen-trofee. Uit zijn reeks rond de sympathieke commissaris Liese Meerhout, die eerder ook verfilmd werd als ‘Coppers’ voor VTM, kozen wij 8 spannende thrillers. Een hele zomer leesplezier voor een crimineel lage prijs!

VANAF 14 JULI,
8 WEKEN LANG BIJ STORY VOOR SLECHTS €5 PER BOEK

Abbonee voordeel

LEES ER ALLES OVER IN
JE ABBONNEEBRIEF VAN 14 JULI

Abonneevoordeel

  • Ontvang het volledige pakket VOOR MAAR €34,90
  • 1 boek GRATIS!
  • KOSTELOOS thuisgeleverd

Nog geen abonnee?

Wilt u ook graag van deze voordelen profiteren?
Maar u bent nog geen Story-abonnee?

Klik op de knop en breng dit snel in orde

Ontdek hier onze boeken

14 juli | Stil Bloed

Stil Bloed

In Oostende wordt een man vermoord. Naast zijn lichaam ligt een lappenpop. Drie maanden eerder trof Liese Meerhout naast het lijk van een vermoorde sensatiejournalist eenzelfde popje aan. Dat onderzoek in Brussel zit muurvast en Liese trekt de zaak in Oostende naar zich toe. Ook om een persoonlijke reden: ze is zwanger en haar vriend Simon wil geen kind. Hij heeft een opdracht in Oostende aangegrepen om het gesprek te vermijden. Even later wordt een jonge vrouw ontvoerd. De dader laat zijn signatuur achter – een pop – en kondigt via een filmpje haar dood aan. Voor Liese start een dubbele race tegen de tijd: privé en professioneel

Boek Toni Coppers

20 juli | Dood water

Dood water

Bij het dreggen van de Schelde wordt het lijk van een ex-prostituee opgevist. De verdrinking van Pina Gonzalez lijkt niemand in het korps echt te interesseren, behalve Liese Meerhout. De verdwijning van een oude priester wordt binnen het team wel serieus genomen. Naar hem wordt met man en macht gezocht, tot ook hij komt bovendrijven. Op zoek naar het verborgen leven van de hoer en van de priester raakt Liese verstrikt in een kluwen van intriges, doodsbedreigingen, rauwe seks en gewetenswroeging. Niets blijkt moeilijker dan zoeken naar de waarheid in het troebele water van de Schelde.

Boek Toni Coppers

28 juli | Het Laatste Oordeel

Het Laatste Oordeel

Op een broeierige zomeravond verdwijnt Emma, net twaalf, uit de tuin van haar ouderlijk huis. Een kalverliefde achterna of weggelopen na een puberale ruzie? De ouders reageren vreemd maar ontkennen beide opties. Commissaris Liese Meerhout heeft een wrang voorgevoel. Een paar dagen later verdwijnt de dertienjarige Femke. Een bestelwagen werd gesignaleerd en alle alarmbellen beginnen nu hard te rinkelen. Als de motieven van de dader stilaan duidelijk worden, is de waarheid veel schokkender dan iemand ooit had kunnen vermoeden.

Boek Toni Coppers

4 augustus | De Vleermuismoorden

De Vleermuismoorden

Het is begin december, en vriesweer. Een busje met Britse zakenlui rijdt zich te pletter tegen de gevel van een bank en er wordt gevreesd voor een aanslag. Als na de autopsie op de bestuurder blijkt dat het ongeluk een moord verhult, komt commissaris Meerhout in actie. Haar hoofdinspecteur Masson is geen grote hulp: hij zit met zijn gedachten nog bij zijn vakantie in Portugal. Maar als Liese ternauwernood ontsnapt aan een aanslag, neemt hij toch de leiding over. Gefrustreerd moet Liese onderduiken en het onderzoek op een afstand volgen, een rol die haar helemaal niet ligt…

Boek Toni Coppers

11 augustus | De Hondenman

De Hondenman

Commissaris Liese Meerhout is volop aan het verhuizen als zeilers in een meer het lichaam van een vrouw vinden. Ze werd misbruikt en gewurgd. Het wordt nog gruwelijker als de politie ontdekt dat haar hart ontbreekt. Vergelijkbare misdaden duiken op in Spanje en Duitsland. De moordenaar lijkt ongrijpbaar… Midden in het onderzoek gebeurt er in Lieses privéleven een drama. Wanneer er in Antwerpen opnieuw een slachtoffer valt, moet een rouwende Liese dieper gaan dan ooit in de jacht op haar eerste seriemoordenaar.

Boek Toni Coppers

18 augustus | De Zomer van de Doden

De Zomer van de Doden

In de catacomben onder de kerk van Bolsena, een stadje in Midden-Italië, wordt het lichaam gevonden van een man uit Antwerpen. Hij ligt in een van de nissen waar de eerste christenen werden begraven. Commissaris Liese Meerhout en hoofdinspecteur Michel Masson vinden geen enkel aanknopingspunt. Het lijkt erop dat de man zelfmoord heeft gepleegd. In Antwerpen haalde een schipper een koffer uit het water met de bezittingen van een meisje dat in 1993 werd vermoord. De dader werd nooit gevonden. Terwijl de commissaris in Antwerpen het onderzoek heropent en daarmee oude wonden openrijt, gaat een ontketende Masson in Italië op zoek naar antwoorden, en naar zichzelf.

Boek Toni Coppers

25 augustus | Nooit meer Alleen

Nooit meer Alleen

Judith Devries, een alleenstaande vrouw van tweeëndertig, woont in een rustige Antwerpse buitenwijk. Op een dag stapt ze naar de politie: vanuit haar tuin zag ze de gordijnen in haar slaapkamer bewegen. Ze is er ook zeker van dat er soms iemand in haar huis rondloopt. De wijkagent stuurt haar beleefd weg. Maar ’s nachts hoort Judith vreemde geluiden op zolder. Als ze enkele dagen later thuiskomt van haar werk, heeft iemand in haar wasmand gesnuffeld en in haar bed geslapen… Ondertussen is er in een volkse buurt in het centrum iets merkwaardigs aan de hand: boze bewoners beweren dat iemand het op hun huisdieren heeft gemunt. Commissaris Liese Meerhout vreest dat de zaak veel erger is dan gedacht: iemand is zich aan het voorbereiden om een moord te plegen…

Boek Toni Coppers

1 september | De Jongen in het graf

De Jongen in het graf

Leo Meersman is een van de wreedste seriemoordenaars van de laatste decennia. Hij kreeg in 2002 levenslang voor het misbruiken en vermoorden van zes jongens. Hoofdinspecteur Michel Masson is ervan overtuigd dat het er zeven waren. Hij weet zeker dat ook de vijfjarige Arne in handen van Meersman is gevallen. Zijn lichaam is echter nooit gevonden. Zonder lichaam geen bewijs, maar ook geen verwerking voor de familie. Het is een cold case die Masson al een halve carrière bezighoudt en die hem diep in zijn ziel raakt. Op zijn sterfbed vraagt Meersman onverwacht om Masson te zien. Hij wil hem iets vertellen…

Boek Toni Coppers
Toni

WIE IS TONI COPPERS?

Toni Coppers is zonder twijfel Vlaanderens favoriete misdaadauteur. Zijn thrillers zijn veelvuldig bekroond met de Hercule Poirot-juryprijs en meerdere publieksprijzen, waaronder de VRT LangZullenWeLezen-trofee. Zijn boeken rond Liese Meerhout werden verfilmd in de reeks ‘Coppers’ voor VTM.

Coppers staat bekend om zijn ingenieuze plots en doorgedreven psychologische karaktertekeningen. Hij schrijft over mensen van vlees en bloed. Net door dat menselijke is Coppers zo’n hartverwarmende auteur.